Jan 3, 2011, 12:22 AM

Жадни... 

  Poetry
874 0 21

Неочаквана Радост

разплита косите

на недоспала тъга...

 

Вироглави Истини

кюскат лъжите

на моста на съвестта...

 

Любопитни предчувствия

подслушват Съдбата

зад ключалката на съня...

 

Жадни желания

отпиват Свобода

от изворът на мига...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??