3.01.2011 г., 0:22 ч.

Жадни... 

  Поезия
881 0 21

Неочаквана Радост

разплита косите

на недоспала тъга...

 

Вироглави Истини

кюскат лъжите

на моста на съвестта...

 

Любопитни предчувствия

подслушват Съдбата

зад ключалката на съня...

 

Жадни желания

отпиват Свобода

от изворът на мига...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??