15 mar 2017, 16:43

Жадувай ме 

  Poesía » De amor
1188 4 8

            Жадувай ме

 

Жадувай ме и нека те боли, 

да бъдем двама се страхуваш.

Сърцето ти проклех да изгори

да спиш до нея, мене да сънуваш.

 

Очите ми ще ти рушат покоя,

усмивката ми в плен ще те държи,

до болка ще желаеш да съм твоя

и бавно ще умираш ти!

 

© Доника Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??