15 мар. 2017 г., 16:43

Жадувай ме 

  Поэзия » Любовная
1186 4 8

            Жадувай ме

 

Жадувай ме и нека те боли, 

да бъдем двама се страхуваш.

Сърцето ти проклех да изгори

да спиш до нея, мене да сънуваш.

 

Очите ми ще ти рушат покоя,

усмивката ми в плен ще те държи,

до болка ще желаеш да съм твоя

и бавно ще умираш ти!

 

© Доника Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??