21 jul 2015, 10:14

Жадувам 

  Poesía » De amor
334 0 3

                                                             Жадувам

 

 

Приспивна песен чувам.

От твоята уста ли тя звучи?

За нежни думи аз жадувам.

Тишина и всеки пак мълчи.

 

От бездушието страдам.

Шепот, нежност, суета.

В сърцето мъка слагам.

Очаквам любов и пиета.

 

Край мене света премина

в тишината на една любов.

Младостта уханна си замина.

Житейски порив и покров.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??