Жадувам очите ти.
Вярвам в очите ти.
Моля се на очите ти.
Плача за очите ти...
Това, което е минало,
откривам в очите ти...
Това, което е сега,
ми казват очите ти...
Това, което ме очаква,
е там, в очите ти...
© Пламен Константинов Todos los derechos reservados