8.02.2008 г., 14:12 ч.

Жадувам 

  Поезия » Любовна
872 0 14

Жадувам очите ти.

Вярвам в очите ти.

Моля се на очите ти.

Плача за очите ти...

 

Това, което е минало,

откривам в очите ти...

Това, което е сега,

ми казват очите ти...

 

Това, което ме очаква,

е там, в очите ти...

© Пламен Константинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??