ЖАДУВАМ ТЕ, ЛЮБОВ!
Тъй както пясъчният остров
сънува капката вода!
Така умирам с вик за любовта!
Самотна птица наранена е моята душа!
В този свят коварен и жесток
жадувам те, любов!
Ще те намеря аз...
И по пътя жарава да гори,
ще го прекося! За теб, любов!
Ще вървя с гордо вдигната глава,
без страх, без угризения!
Жадувам те, любов!
Жаждата искам да си утоля!
Ще те изпия аз до край от страст!
И нека да боли и твоята душа!
Да ме жадуваш тъй, както аз!
Жадувам те, любов!
Жадувам твоите прегръдки!
Жадувам твоите целувки!
Жадувам те, любов!
Жадувам те, живот!
© Красимира Янкова Todos los derechos reservados