Jul 24, 2012, 9:37 PM

Жадувам те, любов! 

  Poetry
648 0 0

ЖАДУВАМ ТЕ, ЛЮБОВ!

 

Тъй както пясъчният остров

сънува капката вода!

Така умирам с вик за любовта!

 Самотна птица наранена е моята душа!

 В този свят коварен и жесток

жадувам те, любов!

Ще те намеря аз...

И по пътя жарава да гори,

ще го прекося! За теб, любов!

Ще вървя с гордо вдигната глава,

без страх, без угризения!

Жадувам те, любов!

Жаждата искам да си утоля!

Ще те изпия аз до край от страст!

И нека да боли и твоята душа!

Да ме жадуваш тъй, както аз!

Жадувам те, любов!

Жадувам твоите прегръдки!

Жадувам твоите целувки!

Жадувам те, любов!

Жадувам те, живот!

© Красимира Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??