22 ago 2008, 22:59

Жадуване 

  Poesía
758 0 9

Безспирно изнизват се дните

и лятото бавно изгася жарта си.

Оставя морето следи в душите,

безгрижно сновали по пясъка мек.

 

 

Отново ще търсят безспирния полъх

на вятъра вечен, изтриващ тъгата.

Ще искат, ще чакат пак те да се върнат

за ласки и нежност жадни сърцата.

 

Нашепва им времето, страж неуморен,

ще дойдат отново пак пъстрите дни,

но всичко изстрадано трябва да бъде,

за да бъдем щастливи пак както преди. 

 

 

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??