19 sept 2005, 15:33

Жадуваш 

  Poesía
875 0 5

Любиш ме
във мислите си нощем.
Свиваш се зиморничаво
под завивки хладни.
Леглото ти пустее...
Ръцете ти изтръпват
протегнати и празни.
Жадуваш да ме галиш
с нежност необятна,
тъй както вятърът
през лятото тревата.
Жадуваш и се палиш,
но празно е
до теб в кревата.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??