28 may 2020, 19:00

Жажда 

  Poesía » Civil
372 0 0

Имам аз една жажда,

но не телесна, а духовна,

да спре бездуховност да се насажда,

извисена да бъде душата народна.

 

И туй е жажда за идеал,

за пролет, правда и лъчи,

събуди се, български дух заспал,

недей вече мълчи!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??