May 28, 2020, 7:00 PM

Жажда 

  Poetry » Civilian
374 0 0

Имам аз една жажда,

но не телесна, а духовна,

да спре бездуховност да се насажда,

извисена да бъде душата народна.

 

И туй е жажда за идеал,

за пролет, правда и лъчи,

събуди се, български дух заспал,

недей вече мълчи!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??