28 мая 2020 г., 19:00

Жажда 

  Поэзия » Гражданская
381 0 0

Имам аз една жажда,

но не телесна, а духовна,

да спре бездуховност да се насажда,

извисена да бъде душата народна.

 

И туй е жажда за идеал,

за пролет, правда и лъчи,

събуди се, български дух заспал,

недей вече мълчи!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??