19 sept 2007, 8:33

Жажда 

  Poesía
461 0 3
 

24. 07. 2007 г.


Пия джин от кристална чаша,

пълна с радост и искрен смях.

Гледам те право в очите

и изобщо не ме е страх.


Пия джин от кристална чаша,

ледът на повърхността

се опитва да ме изплаши

със студа на реалността.


Но когато ледът се стопи,

мойта чаша е все по-кристална,

все по-дълго ме гледаш ти,

а нощта е все-по реална...


Пия джин и усещам вкуса ти,

горчиво-сладко-опасен,

слушам вятъра и чувам гласа ти

и светът, вътре в мен, е прекрасен.


Пия джин от кристална чаша,

а на дъното просто разбирам,

че истинската ми жажда е

да те обичам и да те намирам.

© Цвети Пеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??