24. 07. 2007 г.
Пия джин от кристална чаша,
пълна с радост и искрен смях.
Гледам те право в очите
и изобщо не ме е страх.
Пия джин от кристална чаша,
ледът на повърхността
се опитва да ме изплаши
със студа на реалността.
Но когато ледът се стопи,
мойта чаша е все по-кристална,
все по-дълго ме гледаш ти,
а нощта е все-по реална...
Пия джин и усещам вкуса ти,
горчиво-сладко-опасен,
слушам вятъра и чувам гласа ти
и светът, вътре в мен, е прекрасен.
Пия джин от кристална чаша,
а на дъното просто разбирам,
че истинската ми жажда е
да те обичам и да те намирам.
© Цвети Пеева All rights reserved.