5 feb 2009, 17:57

Жалба за младост 

  Poesía » De amor
1117 0 19

Със теб мечтаехме веднъж

за слънце и за пеперуди,

но дъжд ни плисна изведнъж,

направи ни щастливо луди.

Красиви, влюбени и мокри

целувахме се във дъжда,

не виждахме ни дъжд, ни локви,

побягнахме като деца.

 

Танцувахме лудо, а той не престана,

спираха хора с усмивки без глас,

гледаха танца ни, толкова странен,

виждаха себе си може би в нас.

Гледаха с мъка своето минало -

минала младост в забавен каданс,

толкова бързо е всичко отминало...

поклон пред живота с тих реверанс!

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??