Желаеш ли ме още?
Кажи ми, скъпа,
кажи ми
с нежния си глас,
желаеш ли ме още,
както аз?
Разкрий ми
истина една,
какво върти се
в твоята глава?
Не виждам
пламъка в очите,
разтапял ме не веднъж.
Омръзна ми
да слушам
аз лъжите,
че единственият аз съм мъж!
Ти прелестна си, зная
и те обичам от сърце,
истината искам
аз накрая,
държейки те в ръце!
Главата си залагам,
че ще се справиш и сама.
Та аз добре познавам
и тъмната страна.
Желаеш ли ме още?
Туй ми ти кажи,
че писнаха ми вече
женските игри!!!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados