18.10.2008 г., 12:31 ч.

Желаеш ли ме? 

  Поезия » Любовна
974 1 13
 

 

Желаеш ли ме още?

 

Кажи ми, скъпа,

кажи ми

с нежния си глас,

желаеш ли ме още,

както аз?

Разкрий ми  

истина една,

какво върти се

в твоята глава?

Не виждам

пламъка в очите,

разтапял ме не веднъж.

Омръзна ми

да слушам

аз лъжите,

че единственият аз съм мъж!

Ти прелестна си, зная

и те обичам от сърце,

истината искам

аз накрая,

държейки те в ръце!

Главата си залагам,

че ще се справиш и сама.

Та аз добре познавам

и тъмната страна.

Желаеш ли ме още?

Туй ми ти кажи,

че писнаха ми вече

женските игри!!!

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??