17 feb 2007, 13:38

ЖЕЛАНА, СТРАСТНО МЕЧТАНА... 

  Poesía
586 0 5

На ...

(миниатюра)

 

Желана, страстно мечтана –

една е Любовта на света,

но не всеки от нас ще заслужи

ярките спомени в паметта...

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??