Feb 17, 2007, 1:38 PM

ЖЕЛАНА, СТРАСТНО МЕЧТАНА... 

  Poetry
587 0 5

На ...

(миниатюра)

 

Желана, страстно мечтана –

една е Любовта на света,

но не всеки от нас ще заслужи

ярките спомени в паметта...

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??