22 ene 2010, 12:53

Желание 

  Poesía » Otra
539 0 3

Желание


Желая аз да те видя отново

- да започне всичко

наше наново.

Да си пак усмихнат ти до мен,

както в онзи топъл ден.


Желая устните ти нежни

да не намерят в друга никоя

моите мечти безбрежни!

И с неспир

да търсиш път към моето сърце,

и с длан спокойна да милваш моето лице!


Желая погледът ти закопнял,

когато е в друга

дори за миг поспрял,

да е винаги "сив" и "побелял"!

И от скука и отчуждение

отново да търсиш

моето смирение!


Желая те, но явно много аз желая...

... и с това желание,

равносилно на приказно мечтание

- разделено от девет планини в десета,

докато превърне се в пътека,

аз не мога нищо да направя

освен явно... само да желая!

© Цветослава Младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??