24 nov 2012, 13:17

Желание 

  Poesía » De amor
764 0 0

Целувай ме сутрин с мократа роса, целувай ме

вечер с бялата луна, целувай ме, нека с твоите целувки да заспя,

нищо че със някой друг си ти в нощта!!!

 

Докосвай ме сутрин с първите лъчи, докосвай ме

вечер с бледите звезди, докосвай ме, нека с твоя нежен допир да заспя,

нищо че със някой друг си ти сега!!!

 

Обичай ме сутрин с бялата слана, обичай ме

във безлунна и студена нощ, обичай ме, нека с тази твоя обич да заспя,

нека съм обичан в самота!!!

© Васил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??