Целувай ме сутрин с мократа роса, целувай ме
вечер с бялата луна, целувай ме, нека с твоите целувки да заспя,
нищо че със някой друг си ти в нощта!!!
Докосвай ме сутрин с първите лъчи, докосвай ме
вечер с бледите звезди, докосвай ме, нека с твоя нежен допир да заспя,
нищо че със някой друг си ти сега!!!
Обичай ме сутрин с бялата слана, обичай ме
във безлунна и студена нощ, обичай ме, нека с тази твоя обич да заспя,
нека съм обичан в самота!!!
© Васил Все права защищены