7 nov 2012, 23:03

Желание 

  Poesía » De amor
710 0 2

Искам те. Та чак до безсъзнание,
до безсилие и до разочарование,
до болка и до смърт. До свършване.
Искам те додето няма връщане...

 

Искам те. Напук и на забраните,
напук и на общественото мнение,
напук на упреците и заканите...
Напук на грубото ти отношение!

 

Искам те. И няма обстоятелства,
пречупващи безсмислено упорство!
Нужни ти са още доказателства?!
На съществуването ти съм в робство...

© Таня Момчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??