Nov 7, 2012, 11:03 PM

Желание 

  Poetry » Love
728 0 2

Искам те. Та чак до безсъзнание,
до безсилие и до разочарование,
до болка и до смърт. До свършване.
Искам те додето няма връщане...

 

Искам те. Напук и на забраните,
напук и на общественото мнение,
напук на упреците и заканите...
Напук на грубото ти отношение!

 

Искам те. И няма обстоятелства,
пречупващи безсмислено упорство!
Нужни ти са още доказателства?!
На съществуването ти съм в робство...

© Таня Момчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??