7.11.2012 г., 23:03 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
711 0 2

Искам те. Та чак до безсъзнание,
до безсилие и до разочарование,
до болка и до смърт. До свършване.
Искам те додето няма връщане...

 

Искам те. Напук и на забраните,
напук и на общественото мнение,
напук на упреците и заканите...
Напук на грубото ти отношение!

 

Искам те. И няма обстоятелства,
пречупващи безсмислено упорство!
Нужни ти са още доказателства?!
На съществуването ти съм в робство...

© Таня Момчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??