Искам да заспя за хиляда години
Да не чувствам мъка, страх ...
Да не гледам тези посърнали лица
И тези сълзи в очите им
Искам да крещя Боже помогни ни!
Светът се дави в пошлост и грях
Отровни бурени се раждат от сверни сърца
Виждам страшна злоба в душите им
Това ме убива
Искам да заспя
А когато отворя очи да бъде различно
Да бъде истинска светлина и ново небе
Да ходя бос в зелена трева
Да бъде от радост озарено всяко лице
Да бъдем преродени като деца
но дали това е възможно
Не! Не и тук на тази Земя
© Мъртвец Todos los derechos reservados