4.02.2014 г., 22:01 ч.

Желание 

  Поезия
447 0 2

Искам да заспя за хиляда години

Да не чувствам мъка, страх ...

Да не гледам тези посърнали лица

И тези сълзи в очите им


Искам да крещя Боже помогни ни!

Светът се дави в пошлост и грях

Отровни бурени се раждат от сверни сърца

Виждам страшна злоба в душите им


Това ме убива

Искам да заспя


А когато отворя очи да бъде различно

Да бъде истинска светлина и ново небе

Да ходя бос в зелена трева

Да бъде от радост озарено всяко лице

Да бъдем преродени като деца


      но дали това е възможно

      Не! Не и тук на тази Земя

© Мъртвец Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Санвали!
  • Ех, че безнадеждно...

    Вярвай повече в себе си и остави света!

    Харесах!
Предложения
: ??:??