10 ago 2016, 16:14

Желание 

  Poesía
383 0 2

Как искам лятото да ме обича!

Да съм му вярна…зная, че ще мога.

Как искам да съм негово момиче,

 за да забравя зимната тревога.

 

И всеки ден  със слънчевите устни

да ме целува ненадейно, плахо,

да не желае лесно да ме пусне,

жарта му да ми бъде дом и стряха.

 

Да ми шепти потайни, меки думи,

със светло име все да ме нарича,

светулки да прехвръкват помежду ни,

щом теб те няма – то да ме обича!

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??