1 jul 2018, 13:38

Желание 

  Poesía
413 2 6

Нахрани минутите ми с вяра.

Облечи и нощите в сатен.

Нарисувай с поглед непоквáрен

първия покълнал изгрев в мен.

 

Разпилей на весели искрици

всяко недоверие в анфас.

И с мъгляви силуети птиците

нека изкълват в незнаен час

 

сетната ни болка и обида.

Нека бавно те откривам пак

във морето, в тайнството на мида,

във мъглата на случаен бряг.

 

Двамата смутено да нагазим

в прилива от падащи звезди

и с внезапен страстно-нежен спазъм

любовта ни пак да се роди.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??