19 oct 2021, 20:06

Желание 

  Poesía » De amor, Verso libre
297 0 4

- Не ме гледай по този начин!

 

НЯМА ДРУГ НАЧИН, ПО КОЙТО МОГА ДА ТЕ ГЛЕДАМ!!!

 Само и единствено така мога да те гледам - право в очите, толкова дълбоко, достигайки до сърцето ти, карайки тялото ти да настръхва, а ръцете да треперят.

 

...

 

Прехапваш устни.

Желаеш ме.

Копнееш да те целуна

... и точно в този момент преди да изгубиш съзнание от зародяващия се инфаркт в гърдите ти.. аз се приближавам, за да те целуна, и инфарктът вече е неизбежен.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??