- Не ме гледай по този начин!
- НЯМА ДРУГ НАЧИН, ПО КОЙТО МОГА ДА ТЕ ГЛЕДАМ!!!
Само и единствено така мога да те гледам - право в очите, толкова дълбоко, достигайки до сърцето ти, карайки тялото ти да настръхва, а ръцете да треперят.
...
Прехапваш устни.
Желаеш ме.
Копнееш да те целуна
... и точно в този момент преди да изгубиш съзнание от зародяващия се инфаркт в гърдите ти.. аз се приближавам, за да те целуна, и инфарктът вече е неизбежен.
© Мария Все права защищены