Поискай да ме видиш!
Пожелай си пак да те приспя,
страховете от душата ти да махна.
С усмивка да те чакам във дъжда.
Ще тичам бързо като вятъра,
а даже мога и да го задмина.
В капки дъжд ще се родя,
в слънчево сияние ще заблестя.
Да мога само да ти кажа,
че никого не съм обичала така.
И колко осезаемо ми липсваш,
че едва познавам себе си така.
© Пепи Оджакова Todos los derechos reservados