7 mar 2008, 17:48

Желание за двама 

  Poesía » De amor
634 0 2

Аз искам да те виждам всеки ден,
но всеки има някакъв проблем.

 

Аз искам да те виждам всеки час,
желание изгарящо ме, жива страст.

 

Аз искам да те виждам всеки миг,
не виждам други, само твоя лик.

 

Аз искам вече да си с мен,
сърцето ми попаднало е в плен.

© Ян Тра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??