Mar 7, 2008, 5:48 PM

Желание за двама 

  Poetry » Love
672 0 2

Аз искам да те виждам всеки ден,
но всеки има някакъв проблем.

 

Аз искам да те виждам всеки час,
желание изгарящо ме, жива страст.

 

Аз искам да те виждам всеки миг,
не виждам други, само твоя лик.

 

Аз искам вече да си с мен,
сърцето ми попаднало е в плен.

© Ян Тра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??