7.03.2008 г., 17:48 ч.

Желание за двама 

  Поезия » Любовна
635 0 2

Аз искам да те виждам всеки ден,
но всеки има някакъв проблем.

 

Аз искам да те виждам всеки час,
желание изгарящо ме, жива страст.

 

Аз искам да те виждам всеки миг,
не виждам други, само твоя лик.

 

Аз искам вече да си с мен,
сърцето ми попаднало е в плен.

© Ян Тра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??