13 feb 2005, 13:23

Желание за игра 

  Poesía
913 0 0

Ако истински обичаш някой
и той не може да те разбере,
не се отчайвай, защото имаш право на други пътища безброй!
И един от всички пътища ще се усмихне на живота твой
и ще те остави да играеш една игра и ще ти помогне да откриеш
какво си бил и си сега!

Но знай, че един път се играе таз игра и остава до смъртта!
И да искаш да се върнеш, ти не можеш!
Защото това е бил пътят на твоята съдба!

© Георги Михов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??