20 dic 2008, 13:19

Жена... 

  Poesía
904 0 3

Какво за тебе искаш да направя

с мойте груби жилести ръце,

мъжка благодарност да изкажа,

да остане тя за векове.

 

Твойта хубост мога да извая,

 да нарисувам мога твойта красота,

как да опиша твойта доброта, не зная,

как на всичко това да вдъхна му душа.

 

Затова ела, искам да те галя,

защо да те извайвам от скала,

ела, по тебе с устни да чертая,

защо със краски аз да те крася.

 

Ела, душата твоя да усетя,

щастлив да съм от твойта доброта,

за поколенията само ще напиша

с главни буквички  ЖЕНА.

С.П.

© Стойчо Пеев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??