15 ene 2014, 22:34

Жена 

  Poesía » De amor
580 0 2

 

Осъзнавам нежната ти красота,
форми меки силно ме привличат.
Облечена в чудесна голота,
движенията бавно те събличат...

В очите виждам твоята душа -
вълшебство си, наречено жена...
Енергия даряваш, нужна топлина.
Усещам те прекрасно и благодаря.

 

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??