15.01.2014 г., 22:34 ч.

Жена 

  Поезия » Любовна
577 0 2

 

Осъзнавам нежната ти красота,
форми меки силно ме привличат.
Облечена в чудесна голота,
движенията бавно те събличат...

В очите виждам твоята душа -
вълшебство си, наречено жена...
Енергия даряваш, нужна топлина.
Усещам те прекрасно и благодаря.

 

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??