Jan 15, 2014, 10:34 PM

Жена 

  Poetry » Love
578 0 2

 

Осъзнавам нежната ти красота,
форми меки силно ме привличат.
Облечена в чудесна голота,
движенията бавно те събличат...

В очите виждам твоята душа -
вълшебство си, наречено жена...
Енергия даряваш, нужна топлина.
Усещам те прекрасно и благодаря.

 

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??