20 sept 2012, 11:43

Жена 

  Poesía » Otra
522 0 2

 

 

Жена

 

Аз и неканен ще дойда в съня ти

със много нежност да те събудя

и от ласки до днес непознати-

от Любов и от страст ще си луда...

 

А вятърът вън ще огъва

дърветата с ярост огромна-

Луни и Слънца ще потъват,

но аз Любовта ти ще помня,

 

защото разпали ти в мене

и дивите мъжки желания,

но и ме въведе при Посветените...

И защото си Жена!..

... Боже мой, по призвание!..

 

д-р Коста Качев

© Коста Качев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??