Жена
Аз и неканен ще дойда в съня ти
със много нежност да те събудя
и от ласки до днес непознати-
от Любов и от страст ще си луда...
А вятърът вън ще огъва
дърветата с ярост огромна-
Луни и Слънца ще потъват,
но аз Любовта ти ще помня,
защото разпали ти в мене
и дивите мъжки желания,
но и ме въведе при Посветените...
И защото си Жена!..
... Боже мой, по призвание!..
д-р Коста Качев
© Коста Качев All rights reserved.
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=282373?
Не за друго, а за да знам - дали да се радвам или не ...!?!