Така прекрасно е това,
да носиш името жена,
обичана и тъй желана,
недолюбена и тъй желана.
Така прекрасно е това,
да носиш името жена,
добра майка и съпруга
жена, незаменима с друга.
Така прекрасно е това,
да носиш името жена,
понякога си огнена стихия
поразяваща с огън и магия.
Жена - събрала нежност,красота,
жена - търсеща любов и топлина,
жена - достойна за закрила,
най-истинска, най-мила.
Жена - ти сътворила си света.
Дала си живот на толкова деца.
Обичта в сърцето ти прелива
и те прави толкова щастлива
Какво по-прекрасно от това,
да носиш името жена.
© Полина Христова Todos los derechos reservados