6.03.2014 г., 17:45 ч.

Жена 

  Поезия » Гражданска
482 1 0

Така прекрасно е това,

да носиш името жена,

обичана и тъй желана,

недолюбена и тъй желана.

 

Така прекрасно е това,

да носиш името жена,

добра майка и съпруга

жена, незаменима с друга.

 

Така прекрасно е това,

да носиш името жена,

понякога си огнена стихия

поразяваща с огън и магия.

 

Жена - събрала нежност,красота,

жена - търсеща любов и топлина,

жена - достойна за закрила,

най-истинска, най-мила.

 

Жена - ти сътворила си света.

Дала си живот на толкова деца.

Обичта в сърцето ти прелива

и те прави толкова щастлива

 

Какво по-прекрасно от това,

да носиш името жена.

© Полина Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??