13 nov 2024, 20:08

Жена 

  Poesía » De amor
34 0 0

Жена

 

 

Поклон пред тебе майко и жена

за нощите безсънни и тревожни!

За болката във твоята душа!

За скритите сълзи и чувства сложни!

 

Със себе си ти носиш любовта,

гори във теб искрата на живота!

Даряваш обич, нежност, топлина!

Страдаш мълчаливо с твойта болка!

 

Поклон пред теб даряваща живота!

Със себе си ти носиш светлина!

Обичаш, страдаш, но нима е малко

това, че ти си истинска жена!

 

Поклон пред теб! Бъди благословена!

Дарявай ти любов и красота!

От Господ Бог така си сътворена

да раждаш обич в нашите сърца!

 

 

13.11.2024 г.

 

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??