Жена
Поклон пред тебе майко и жена
за нощите безсънни и тревожни!
За болката във твоята душа!
За скритите сълзи и чувства сложни!
Със себе си ти носиш любовта,
гори във теб искрата на живота!
Даряваш обич, нежност, топлина!
Страдаш мълчаливо с твойта болка!
Поклон пред теб даряваща живота!
Със себе си ти носиш светлина!
Обичаш, страдаш, но нима е малко
това, че ти си истинска жена!
Поклон пред теб! Бъди благословена!
Дарявай ти любов и красота!
От Господ Бог така си сътворена
да раждаш обич в нашите сърца!
13.11.2024 г.
© Георги Иванов Всички права запазени