8 mar 2008, 21:46

Жена! 

  Poesía
756 0 11
 

    

      Жена!

 

Да брули вятър лицето ти,

да милва слънце очите ти,

да мълчи самотата в сърцето ти,

да пеят в теб струни "Простете си",

дори да падне камък в ръцете ти

или перо да погали нежно косите ти,

винаги - ти Жена остани!!!

Нека топъл пясък гали нозете ти -

върху жива жарава стъпалата ти да ходят.

Нека синьо море пълни с обич душата ти

и мислите в теб нека слепи да бродят.

Нека лед устните пак скове до забрава,

огън нека пламне в твоята малка ръка,

отново винаги - дори тогава... ТИ остани си, Жена!!!

 

 

 

 

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??