Събужда се в разкош
жена красива,
родена в златен кош
не познала какво е "унила".
В къща с вещи скъпи
разхожда се като богиня
в огледало със златна рамка
оглежда се като графиня,
но отсреща отражението
го няма.
По път, към кола s-класа
чуват се галантни стъпки
върви тя към своята карета,
а виждат се само
обувки далеч от тип
"Гаврош и Козета".
От каляската си слиза,
пред бутик с лъскави огледала
поглежда красивата жена,
а вижда се само дреха
по-скъпа от "Ла Кроа".
По улица дъждовна тръгва
с чадър, гравиран "Furla",
локвите умело подминава,
но дори следа след нея не остава.
На улицата - кално,
встрани малко куче гледа жално.
Нашата героиня спира бавно,
гледа го, а то скимти гладно,
навежда се тя с нескрита грация,
погалва малката главичка,
върху скъпия костюм то оставя
кална, мъничка следичка.
Но тя го гледа мило,
а в локвата до нея хубавото й лице
се отразило.
Малко обич - образ сътвори.
В кална локва макар - виждаха се
добрите й очи.
© Нати Todos los derechos reservados
Наистина пишеш много хубаво!!!!
Поздрав!